abdi dalêm

basa JawaBesut

abdi dalêm Aksara Jawa: (ha)ꦧ꧀ (b)ꦢꦶ (di) (da) ()ꦩ꧀ (m) krama/ngoko

  1. priyayi abdining ratu.
  2. baturmu (ngasorake atêgês: aku, -ku).







Kata kunci/keywords: arti abdi dalêm, makna abdi dalêm, definisi abdi dalêm, tegese abdi dalêm, tegesipun abdi dalêm

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.