abên-abênan

basa JawaBesut

abên-abênan
Lingga: (abên)
Aksara Jawa: (ha)ꦧꦼ ()ꦤ꧀ (n) (ha)ꦧꦼ ()ꦤ꧀ (n) (na)ꦤ꧀ (n)

krama
Krama abên-abênan
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. adon-adon.







Kata kunci/keywords: arti abên-abênan, makna abên-abênan, definisi abên-abênan, tegese abên-abênan, tegesipun abên-abênan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.