aèng

basa JawaBesut

aèng Aksara Jawa: (ha)ꦲꦺ (è) (ng) krama/ngoko

  1. elok, anèh.







Kata kunci/keywords: arti aèng, makna aèng, definisi aèng, tegese aèng, tegesipun aèng

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.