Tuduhaké menu pokok

Wiktionary β

Wiktionary:Format bausastra

(Dilih saka Wiktionary:kaca conto)

Basa JawaBesut

Jinisé tembung (tembung aran, tembung kriya, lsp.)Besut

tembungé (ꦲꦤꦕꦫꦏ)

  1. [tegesé kaping 1],
    tuladha
  2. [tegesé kaping 2],
    tuladha

Unggah-ungguh basaBesut

Ngoko Krama Krama Inggil
- - -

Asal-usul tembungBesut

[étimologi]

PocapanBesut

  1. (dhialèk 1) [simbol fonètik]
  2. (dhialèk 2) [simbol fonètik]

ParibasanBesut

  • [paribasan]; [tegesé],

FraséBesut

  • [frase]; [tegesé]

Tembung turunanBesut

  • [turunan]

Tembung padha tegesBesut

[sinonim]

Tembung kosok balènBesut

[antonim]

Rupa liyaBesut

  • [varian]

Tembung padha uniBesut

  • [homofon]

AnagramBesut

  • [anagram] -->

Alih basaBesut

  • [terjemahan]


  • [terjemahan]


Tembung ingkang tepangBesut

[Kalimat yang sama]

RèferènsiBesut

[Pegangan] [Panduan]

Pranala njabaBesut

[Tautan luar]