Tuduhaké menu pokok

Wiktionary β

Wiktionary:Katrangan ing basa Jawa ngoko

Proyèk Wiktionary iki diangkah kanggo gawé bausastra sing pepak jaroning kabèh basa ing saindhenging donya. Ing kaca iki, sapa waé sing gelem ngisi Wiktionary ing basa Jawa bisa diwujudaké. Isi Wiktionary ana ing sangisoring Lisensi Dhokumèntasi Bébas GNU, tegesé bébas lan bakal bébas nganti alawasé. Uga supaya padha mriksani hak cipta kangga katrangan sing luwih cetha bab hak cipta, sumber kabukak, lan isi bébas. Kanggo pacoban mangga njajal nyunting ing kothak wedhi