Wiktionary:Bausastra Jawa/abab

basa JawaBesut

Nomina
  1. krama/ngoko hawa saka ing cangkêm
    • mung hawa bae pc: mung swara thok ora ana kanyatakane
    • diababi: didamoni, dikênani abab
Kacocogna karo kababan







Kata kunci/keywords: arti Bausastra Jawa/abab, makna Bausastra Jawa/abab, definisi Bausastra Jawa/abab, tegese Bausastra Jawa/abab, tegesipun Bausastra Jawa/abab

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.