Wiktionary:Angkringan


Glass cup with saucer spoon and sugar cubes.svg
Cup-o-coffee-simple.svg

Sugeng rawuh ing Angkringan Wikisastra Jawa! Angkringan Wikisastra Jawa minangka papan kanggo sapa baé kang arep takon utawa ngrembug samubarang prakara kang gayut karo Wikisastra Basa Jawa. Mangga kowé bisa ngener pérangan kang arep kowé takokaké utawa rembug. Manawa kowé arep ngaturaké pangudarasa, uneg-uneg, panemu, lsp. bab Wikisastra Jawa, mangga kemawon. Ana déné kanggo rembugan bab prakara kang angèl banget, mangga sesambungan langsung marang panata Wikisastra.

Selamat datang di Warung Kopi Wikikamus bahasa Jawa

Welcome to Javanese Wiktionary's Village Pump

Besut

Logo Wikisastra Jawa tekan sapréné isih nganggo tembung garba abasa Inggris: Wiktionary (Wiki + dictionary). Mula aku usul ngganti tembung kasebut dadi tembung garba abasa Jawa: Wikisastra (Wiki + bausastra). Pangowahan sing kapindho yaiku ngowahi slogan logo sing saiki nganggo pitembungan "Bausastra bébas" dadi "Bausastra mardika" kang luwih njawani lan supaya seragam karo Wikipédia lan Wikisumber Jawa. Pangowahan liyané yaiku ngganti aksara ing tègel tengah mawa aksara Jawa "wa" (ꦮ) tuwin ngalih aksara Latin "W" menyang tègel liya.

Nyuwun swara sarujuk-orané panjenengan. Yèn sarujuk, tulung awèh swara {{vote|y}} utawa {{vote|n}} yèn ora sarujuk, banjur wènèhi tapak asma ~~~~. Matur nuwun. Labdajiwa (rembugan) 20 Juli 2021 10.00 (UTC)[]

SarujukBesut

Ora sarujukBesut

Ora milihBesut

Usul ngowahi jeneng mandhala aran proyèk lan jeneng situsBesut

Isih gegayutan karo usulan ing dhuwur, aku kapéngin usul ngowahi jeneng mandhala aran proyèk Wikisastra Jawa jalaran isih nganggo tembung garba abasa Inggris: Wiktionary (Wiki + dictionary). Mula aku usul ngowahi mandhala aran Wiktionary: dadi Wikisastra: (Wiki + bausastra) lan jeneng situs (sitename) Wiktionary dadi Wikisastra. Yèn sarujuk, tulung awèh swara {{vote|y}} utawa {{vote|n}} yèn ora sarujuk, banjur wènèhi tapak asma ~~~~. Matur nuwun. Labdajiwa (rembugan) 20 Juli 2021 10.00 (UTC)[]

SarujukBesut

Ora sarujukBesut

Ora milihBesut