Wiktionary:Angkringan

Sugeng rawuh ing Angkringan Wikisastra! Angkringan Wikisastra minangka papan kanggo sapa waé kang arep takon utawa ngrembug samubarang prakara kang gayut karo Wikisastra.

Arsip · Warta

Besut

Logo Wikisastra Jawa tekan sapréné isih nganggo tembung garba abasa Inggris: Wiktionary (Wiki + dictionary). Mula aku usul ngganti tembung kasebut dadi tembung garba abasa Jawa: Wikisastra (Wiki + bausastra). Pangowahan sing kapindho yaiku ngowahi slogan logo sing saiki nganggo pitembungan "Bausastra bébas" dadi "Bausastra mardika" kang luwih njawani lan supaya seragam karo Wikipédia lan Wikisumber Jawa. Pangowahan liyané yaiku ngganti aksara ing tègel tengah mawa aksara Jawa "wa" (ꦮ) tuwin ngalih aksara Latin "W" menyang tègel liya.

Nyuwun swara sarujuk-orané panjenengan. Yèn sarujuk, tulung awèh swara {{vote|y}} utawa {{vote|n}} yèn ora sarujuk, banjur wènèhi tapak asma ~~~~. Matur nuwun. Labdajiwa (rembugan) 20 Juli 2021 10.00 (UTC)

SarujukBesut

Ora sarujukBesut

Ora milihBesut

Usul ngowahi jeneng mandhala aran proyèkBesut

Isih gegayutan karo usulan ing dhuwur, aku kapéngin usul ngowahi jeneng mandhala aran proyèk Wikisastra Jawa jalaran isih nganggo tembung garba abasa Inggris: Wiktionary (Wiki + dictionary). Mula aku usul ngowahi mandhala aran Wiktionary: dadi Wikisastra: (Wiki + bausastra). Yèn sarujuk, tulung awèh swara {{vote|y}} utawa {{vote|n}} yèn ora sarujuk, banjur wènèhi tapak asma ~~~~. Matur nuwun. Labdajiwa (rembugan) 20 Juli 2021 10.00 (UTC)

SarujukBesut

Ora sarujukBesut

Ora milihBesut