Pitulung:Pambesutan

Ing isor iki yaiku paugeran ringkes sintaks wiki kang bisa dianggo nalika mbesut kaca ing Wikisastra. Deleng Wikipedia:Mbesut kaca ing Wikipédia Jawa kanggo katerangan kang jangkep.

Ancas Kowé ngetik Kowé olèh
Bisa dianggo ing endi waé
Aksara kandel '''aksara kandel''' aksara kandel
Aksara miring ''aksara miring'' aksara miring
Aksara kandel lan miring '''''aksara kandel lan miring''''' aksara kandel lan miring
Pranala jero
(tumuju sawiji kaca ing Wikisastra)

[[Irah-irahan kaca]]
[[Irah-irahan kaca|Tèks praèn]]

Irah-irahan kaca
Tèks praèn

Pangalihan tumuju kaca liya #ALIH [[Irah-irahan kaca]] 1. ALIH Irah-irahan kaca
Pranala jaba
(tumuju situs liya)

[https://www.example.com]
[https://www.example.com tèks praèn]
https://www.example.com

[1]
tèks praèn
https://www.example.com

Tapak asmamu
ing kaca parembugan

~~~~

Jeneng naraguna (rembugan) 16 Oktober 2021 15.13 (UTC)[]

Mung dianggo ing awal gatra
Anak pérangan

== Anak sirah 1 ==
=== Anak sirah 2 ===
==== Anak sirah 3 ====
===== Anak sirah 4 =====

Anak sirah 1Besut

Anak sirah 2Besut

Anak sirah 3Besut

Anak sirah 4Besut
Pratélan biasa

* siji
* loro
** loro cecek siji
* telu

  • siji
  • loro
    • loro cecek siji
  • telu
Pratélan angka

# siji
# loro
## loro cecek siji
# telu

  1. siji
  2. loro
    1. loro cecek siji
  3. telu
Gambar cilik
(thumbnail)

[[Barkas:Wiktionary-logo-v2-jv-without-text.svg|thumb|Tèks katerangan]]

Tèks katerangan