Pratélan naraguna aktif

Iki pratélan naraguna kang katon lakuné ing 30 dina kapungkur.

Panjenengan lagi ndeleng vèrsi cadhangan saka kaca iki, kang bisa dadi lawasé wis 14 jam, 56 menit lan 11 sekon.

Pratélan naraguna aktif