Béda antarané révisi "awrat"

15 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(Gawé kaca sing isi ' =={{jawa}}== '''awrat''' Aksara Jawa: '''{{J|ha|wra|t}}''' {{krama|abot}} # akèh bobote, ora ènthèng. # rada pakewuh, ora gampang. # wigati, pêrlu, {{-etym-|jv}} * {...')
 
c
 
'''awrat'''
Aksara Jawa: '''{{J|ha|wra|t}}'''
{{dasar|wrat}}
{{krama|abot}}
# akèh bobote, ora ènthèng.