Béda antarané révisi "ampun"

52 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké fr, id, mg, zh
(Gawé kaca sing isi ' =={{jawa}}== '''ampun''' Aksara Jawa: '''{{J|ha|m|pu|n}}''' {{krama|aja}} # {{pc}} aja. # ora kêna (nindakake, nglakoni), ora prayoga yèn; {{-etym-|jv}} * {{-drv-|jv...')
 
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké fr, id, mg, zh)
 
=={{jawa}}==
'''ampun'''
{{footer}}
{{Purwadarminta-Sastra.org}}
 
[[fr:ampun]]
[[id:ampun]]
[[mg:ampun]]
[[zh:ampun]]
6.039

besutan