Béda antarané révisi "ayam"

294 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
Gawé kaca sing isi ' =={{jawa}}== '''ayam''' Aksara Jawa: '''{{J|ha|ya|m}}''' {{krama|pitik}} # {{êngg}} kuthuk; # {{bngs}} kewan iwèn {{subst:include}}'
(Gawé kaca sing isi ' =={{jawa}}== '''ayam''' Aksara Jawa: '''{{J|ha|ya|m}}''' {{krama|pitik}} # {{êngg}} kuthuk; # {{bngs}} kewan iwèn {{subst:include}}')
(Ora ana béda)
1.915

besutan