Béda antarané révisi "ajal ulihan"

21 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Gawé kaca sing isi ' =={{jawa}}== {{frasa}} Aksara Jawa: '''{{J|ha|ja|l|hu|li|ha|n}}''' {{kn}} # {{ak}} mulih (bali) marang asale. {{subst:include|var=ajal mulihan}}')
 
 
 
{{-var-|jv}}
*{{#if:ajal mulihan|[[ajal mulihan]]}}
 
{{terjemahan}}