Béda antarané révisi "injit"

1 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(Impor artikel automatis)
 
c
 
=={{jawa}}==
'''injit'''
Aksara Jawa: {{J|hi|nny|ji|t}}
{{dasar|injit}}
 
1.915

besutan