Béda antarané révisi "adhik"

13 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké hu:adhik
(Gawé kaca sing isi ' =={{jawa}}== '''adhik''' Aksara Jawa: '''{{J|ha|dhi|k}}''' # {{êngg}} {{pc}} adhi. {{subst:include}}')
 
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké hu:adhik)
 
 
=={{jawa}}==
'''adhik'''
{{footer}}
{{Purwadarminta-Sastra.org}}
 
[[hu:adhik]]
6.039

besutan