Wikisastra:Angkringan: Béda antarané révisi

9 bèt wis ditambahake ,  2 sasi kepungkur
Tenger: Besutan sumber
 
 
== Usul nambah ''wordmark'' lan ''tagline'' Wikisastra Jawa ing skin Vector 2022 ==
{{kalacak|T311104|resolved}}
Jaré [[:m:Tech/News/2022/24|wara-wara iki]], skin [[:mw:Vector 2022|Vector 2022]] bakal di-''deploy'' menyang kabèh wiki ing pungkasan sasi Juli 2022. Format logoné kuwi séjé karo Vector 2010, kudu diparo-paro. Prabédané bisa dideleng ing <span class="plainlinks">[https://jv.wiktionary.org/wiki/Wikisastra:Pendhapa?useskin=vector-2022 Wikisastra:Pendhapa?useskin=vector-2022]</span> lan <span class="plainlinks">[https://fr.wiktionary.org/wiki/Wiktionnaire:Page_d%E2%80%99accueil?useskin=vector-2022 wikt:fr:Wiktionnaire:Page d’accueil?useskin=vector-2022]</span> (mung vèrsi dhèstop). Katon yèn ''wordmark''-é iku isih nganggo tembung "Wiktionary" lan ''tagline''-é iku durung ana. Mula aku usul nambah ''wordmark'' lan ''tagline'' Wikisastra Jawa ing skin Vector 2022. Saliyané Vector 2022, pangowahan iki bakal ngenèki tampilan vèrsi punsèl. Contoné <span class="plainlinks">[https://jv.m.wiktionary.org jv.m.wiktionary.org]</span>. <span class="plainlinks">[https://jv.m.wiktionary.org/static/images/mobile/copyright/wiktionary-wordmark-en.svg ''Wordmark'']</span>-é (logo) ing vèrsi punsèl isih nganggo tembung "Wiktionary".
 
710

besutan