Wikisastra:Angkringan: Béda antarané révisi

97 bèt wis ditambahake ,  3 sasi kepungkur
Tenger: Besutan sumber
=== Sarujuk ===
* {{vote|y}} minangka pangusul. — [[Naraguna:Labdajiwa|Labdajiwa]] ([[Parembugan Naraguna:Labdajiwa|rembugan]]) 20 Juni 2022 03.00 (UTC)
* {{vote|y}} [[Mirunggan:Pasumbanging naraguna/182.2.37.246|182.2.37.246]] 22 Juni 2022 03.36 (UTC)
*
 
=== Ora sarujuk ===
Naraguna anonim