Wikisastra:Angkringan: Béda antarané révisi

180 bèt wis ditambahake ,  3 sasi kepungkur
Tenger: Besutan sumber
* ''[[:s:Wikisumber:Angkringan#Usul nambah wordmark Wikisumber Jawa ing skin Vector 2022|s:Wikisumber:Angkringan § Usul nambah wordmark Wikisumber Jawa ing skin Vector 2022]]''</div>
 
:Komentar: Maksudmu iki mas? [[:c:File:Wiktionary-logo-v2-jv-without-text.svg]] [[Naraguna:Bennylin|Bennylin]] ([[Parembugan Naraguna:Bennylin|rembugan]]) 20 Juni 2022 03.10 (UTC)
=== Sarujuk ===
* {{vote|y}} minangka pangusul. — [[Naraguna:Labdajiwa|Labdajiwa]] ([[Parembugan Naraguna:Labdajiwa|rembugan]]) 20 Juni 2022 03.00 (UTC)
1.932

besutan