Wikisastra:Angkringan: Béda antarané révisi

167 bèt wis ditambahake ,  8 sasi kepungkur
→‎Sarujuk: Vote, sing mau salah akun
(Murungaké owahan 111397 déning Cahyo (WMID) (rembugan))
Tenger: Pawurungan Dibalèkaké
(→‎Sarujuk: Vote, sing mau salah akun)
Tenger: Dibalèkaké
* {{vote|y}} [[Naraguna:Bennylin|Bennylin]] ([[Parembugan Naraguna:Bennylin|rembugan]]) 15 Januari 2022 09.32 (UTC)
* {{vote|y}} [[Dhiskusi Panganggo:Muhammad Azmi|Azmi]] 19 Januari 2022 11.58 (UTC)
* {{vote|y}} Katerangané diapiki dhisik, Mas :D [[Naraguna:Wirjadisastra|Wirjadisastra]] ([[Parembugan Naraguna:Wirjadisastra|rembugan]]) 20 Januari 2022 08.18 (UTC)
 
== Wiki Loves Folklore is back! ==
549

besutan