Wikisastra:Angkringan: Béda antarané révisi

164 bèt wis ditambahake ,  8 sasi kepungkur
c (→‎Setuju: Typo)
Tenger: Dibalèkaké
Tenger: Dibalèkaké
* {{vote|y}} [[Naraguna:Bennylin|Bennylin]] ([[Parembugan Naraguna:Bennylin|rembugan]]) 15 Januari 2022 09.32 (UTC)
* {{vote|y}} [[Dhiskusi Panganggo:Muhammad Azmi|Azmi]] 19 Januari 2022 11.58 (UTC)
* {{vote|y}} Katerangané diapiki dhisik, Mas :D [[Naraguna:Cahyo (WMID)|Cahyo (WMID)]] ([[Parembugan Naraguna:Cahyo (WMID)|rembugan]]) 20 Januari 2022 08.17 (UTC)
 
== Wiki Loves Folklore is back! ==
11

besutan