Wikisastra:Angkringan: Béda antarané révisi

2.658 bèt wis dibusak ,  10 sasi kepungkur
Ngarsipaké
({{kalacak|$1|resolved}})
Tenger: Besutan sumber
(Ngarsipaké)
Tenger: Panggantosan Besutan sumber
{{/Pambuka}}
 
== Usul ngganti logo ==
{{kalacak|T287425|resolved}}
Logo Wikisastra Jawa tekan sapréné isih nganggo [[:w:tembung garba|tembung garba]] abasa Inggris: Wiktionary (Wiki + ''dictionary''). Mula aku usul ngganti tembung kasebut dadi tembung garba abasa Jawa: Wikisastra (Wiki + bausastra). Pangowahan sing kapindho yaiku ngowahi slogan logo sing saiki nganggo pitembungan "Bausastra bébas" dadi "Bausastra mardika" kang luwih njawani lan supaya seragam karo Wikipédia lan Wikisumber Jawa. Pangowahan liyané yaiku ngganti aksara ing tègel tengah mawa aksara Jawa "wa" (ꦮ) tuwin ngalih aksara Latin "W" menyang tègel liya.
 
[[Barkas:Wiktionary-logo-v2-jv.svg|center|200px]]
 
Nyuwun swara sarujuk-orané panjenengan. Yèn sarujuk, tulung awèh swara <nowiki>{{vote|y}}</nowiki> utawa <nowiki>{{vote|n}}</nowiki> yèn ora sarujuk, banjur wènèhi tapak asma <nowiki>~~~~</nowiki>. Matur nuwun. [[Naraguna:Labdajiwa|Labdajiwa]] ([[Parembugan Naraguna:Labdajiwa|rembugan]]) 20 Juli 2021 10.00 (UTC)
 
=== Sarujuk ===
* {{vote|y}} minangka pangusul. [[Naraguna:Labdajiwa|Labdajiwa]] ([[Parembugan Naraguna:Labdajiwa|rembugan]]) 20 Juli 2021 10.00 (UTC)
* {{vote|y}} [[Naraguna:Bennylin|Bennylin]] ([[Parembugan Naraguna:Bennylin|rembugan]]) 20 Juli 2021 20.40 (UTC)
* {{vote|y}} [[Naraguna:Wirjadisastra|Wirjadisastra]] ([[Parembugan Naraguna:Wirjadisastra|rembugan]]) 22 Juli 2021 11.49 (UTC)
 
=== Ora sarujuk ===
*
 
=== Ora milih ===
*
 
== Usul ngowahi jeneng mandhala aran proyèk lan jeneng situs ==
{{kalacak|T287437|resolved}}
Isih gegayutan karo usulan ing dhuwur, aku kapéngin usul ngowahi jeneng [[:w:en:Wikipedia:Project namespace|mandhala aran proyèk]] Wikisastra Jawa jalaran isih nganggo tembung garba abasa Inggris: Wiktionary (Wiki + ''dictionary''). Mula aku usul ngowahi mandhala aran <code>Wiktionary:</code> dadi <code>Wikisastra:</code> (Wiki + bausastra) lan jeneng situs (''sitename'') Wiktionary dadi Wikisastra. Yèn sarujuk, tulung awèh swara <nowiki>{{vote|y}}</nowiki> utawa <nowiki>{{vote|n}}</nowiki> yèn ora sarujuk, banjur wènèhi tapak asma <nowiki>~~~~</nowiki>. Matur nuwun. [[Naraguna:Labdajiwa|Labdajiwa]] ([[Parembugan Naraguna:Labdajiwa|rembugan]]) 20 Juli 2021 10.00 (UTC)
 
=== Sarujuk ===
* {{vote|y}} minangka pangusul. [[Naraguna:Labdajiwa|Labdajiwa]] ([[Parembugan Naraguna:Labdajiwa|rembugan]]) 27 Juli 2021 00.45 (UTC)
* {{vote|y}} [[Naraguna:Wirjadisastra|Wirjadisastra]] ([[Parembugan Naraguna:Wirjadisastra|rembugan]]) 27 Juli 2021 05.51 (UTC)
* {{vote|y}} [[Naraguna:Bennylin|Bennylin]] ([[Parembugan Naraguna:Bennylin|rembugan]]) 4 Agustus 2021 09.32 (UTC)
 
=== Ora sarujuk ===
*
 
=== Ora milih ===
*
710

besutan