Wikisastra:Angkringan: Béda antarané révisi

18 bèt wis ditambahake ,  11 sasi kepungkur
{{kalacak|$1|resolved}}
(Lih menyang Angkringan Warta)
Tenger: Pambalèkan manual Besutan sumber
({{kalacak|$1|resolved}})
Tenger: Besutan sumber
 
== Usul ngganti logo ==
{{kalacak|T287425|resolved}}
Logo Wikisastra Jawa tekan sapréné isih nganggo [[:w:tembung garba|tembung garba]] abasa Inggris: Wiktionary (Wiki + ''dictionary''). Mula aku usul ngganti tembung kasebut dadi tembung garba abasa Jawa: Wikisastra (Wiki + bausastra). Pangowahan sing kapindho yaiku ngowahi slogan logo sing saiki nganggo pitembungan "Bausastra bébas" dadi "Bausastra mardika" kang luwih njawani lan supaya seragam karo Wikipédia lan Wikisumber Jawa. Pangowahan liyané yaiku ngganti aksara ing tègel tengah mawa aksara Jawa "wa" (ꦮ) tuwin ngalih aksara Latin "W" menyang tègel liya.
 
 
== Usul ngowahi jeneng mandhala aran proyèk lan jeneng situs ==
{{kalacak|T287437|resolved}}
Isih gegayutan karo usulan ing dhuwur, aku kapéngin usul ngowahi jeneng [[:w:en:Wikipedia:Project namespace|mandhala aran proyèk]] Wikisastra Jawa jalaran isih nganggo tembung garba abasa Inggris: Wiktionary (Wiki + ''dictionary''). Mula aku usul ngowahi mandhala aran <code>Wiktionary:</code> dadi <code>Wikisastra:</code> (Wiki + bausastra) lan jeneng situs (''sitename'') Wiktionary dadi Wikisastra. Yèn sarujuk, tulung awèh swara <nowiki>{{vote|y}}</nowiki> utawa <nowiki>{{vote|n}}</nowiki> yèn ora sarujuk, banjur wènèhi tapak asma <nowiki>~~~~</nowiki>. Matur nuwun. [[Naraguna:Labdajiwa|Labdajiwa]] ([[Parembugan Naraguna:Labdajiwa|rembugan]]) 20 Juli 2021 10.00 (UTC)
 
710

besutan