Béda antarané révisi "Wikisastra:Pendhapa"

Gedhéné ora owah ,  10 sasi kepungkur
c
Ngreksa "Wiktionary:Pendhapa" ([Besut=Namung opsis (operator sistem)] (salawasé) [Lih=Namung opsis (operator sistem)] (salawasé))
(Menghapus pengalihan ke Cithakan:Pendhapa Wikisastra)
Tenger: Ngilangi alihan
c (Ngreksa "Wiktionary:Pendhapa" ([Besut=Namung opsis (operator sistem)] (salawasé) [Lih=Namung opsis (operator sistem)] (salawasé)))
 
1.931

besutan