Wikisastra:Angkringan: Béda antarané révisi

431 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
Tenger: Besutan sumber
Tenger: Besutan sumber
;Abstain
#
{{durung rampung|Dèrèng rampung}} Piyambakipun [[jv:w:Special:Diff/1554162|matur]] manawi panyuwunan hak menika dipunuculaken kémawon amargi kasèp nyuwun hakipun teng Méta-Wiki. Semanten ugi kula ngaturaken matur nuwun sanget dhumateng para sedhèrèk sedanten ingkang sampun maringi swanten teng kalih panyuwunan menika. [[Naraguna:Labdajiwa|Labdajiwa]] ([[Parembugan Naraguna:Labdajiwa|rembugan]]) 26 Maret 2021 04.00 (UTC)
710

besutan