Wikisastra:Angkringan: Béda antarané révisi

198 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
(→‎Panata: Arsip)
Tenger: Besutan sumber
Tenger: Besutan sumber
;Abstain
#
:{{done}} Sampun [[Mirunggan:Hak naraguna/Bennylin|dipunparingi]] hak ngantos setunggal taun. [[Naraguna:Labdajiwa|Labdajiwa]] ([[Parembugan Naraguna:Labdajiwa|rembugan]]) 25 Maret 2021 06.00 (UTC)
 
=== [[Naraguna:Wirjadisastra]] (10 Oktober 2020) ===
710

besutan