Béda antarané révisi "thathit"

166 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Impor artikel automatis)
 
Tidak ada ringkasan suntingan
 
=={{jawa}} basa Jawa ==
=== Tembung aran ===
'''thathit'''
{{jv-noun|kn=thathit}}
Aksara Jawa: {{J|tha|thi|t}}
 
# {{kn}} [[kilat]], gêbyaring[[gebyar]]ing blêdhèg[[bledhèg]]
{{-etym-|jv}}
*
 
{{-drv-|jv}}
*
 
{{-syn-|jv}}
*
 
{{-frasa-|jv}}
*
 
{{-var-|jv}}
*
 
{{terjemahan}}
{{kotak mulai}}
*
{{kotak akhir}}
 
{{footer}}
{{Purwadarminta-Sastra.org}}
548

besutan