Béda antarané révisi "ajat"

36 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké en:ajat, fi:ajat, fr:ajat
(Gawé kaca sing isi ' =={{jawa}}== '''ajat''' Aksara Jawa: '''{{J|ha|ja|t}}''' {{kn}} # {{Ar}} {{ak}} niyat, pêpenginan # {{Ar}} {{ak}} kabutuhan; # {{Ar}} {{ak}} slamêtan, kêndhuri. {{...')
 
c (Bot: Nambahaké en:ajat, fi:ajat, fr:ajat)
 
=={{jawa}}==
'''ajat'''
{{footer}}
{{Purwadarminta-Sastra.org}}
 
[[en:ajat]]
[[fi:ajat]]
[[fr:ajat]]
6.039

besutan