badha: Béda antarané révisi

27 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké en:badha, mg:badha
(Impor artikel automatis)
 
c (Bot: Nambahaké en:badha, mg:badha)
{{footer}}
{{Purwadarminta-Sastra.org}}
 
[[en:badha]]
[[mg:badha]]
6.039

besutan