Menyunting filter penyalahgunaan


Mbesut panyaringan 1
Paramètèr saringan
ID saringan:1

Katerangan:

(bisa didhelok umum)
Kahanan:
!"autoconfirmed" in user_groups & article_namespace = 0
Cathetan:
Tenger:
Saring owahan pungkasan:16 Agustus 2021 02.59 déning Bennylin (rembugan | pasumbang)
Riwayah:Deleng sujarahé saringan iki
Piranti:Èkspor saringan iki ing wiki liya
Tumindak kang diayahi yèn cocog