Marêt

basa JawaBesut

Marêt Aksara Jawa: (Ma) ()ꦠ꧀ (t)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) araning sasi kang katêlu.







Kata kunci/keywords: arti Marêt, makna Marêt, definisi Marêt, tegese Marêt, tegesipun Marêt

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.