Kèrêsmis

basa JawaBesut

Kèrêsmis Aksara Jawa: ꦏꦺ () ()ꦱ꧀ (s)ꦩꦶ (mi)ꦱ꧀ (s)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) riaya wiyosane Cithakan:K Cithakan:N Ngisa (25 Desèmbêr).








Kata kunci/keywords: arti Kèrêsmis, makna Kèrêsmis, definisi Kèrêsmis, tegese Kèrêsmis, tegesipun Kèrêsmis

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.