Janawari

basa JawaBesut

Janawari Aksara Jawa: (Ja) (na) (wa)ꦫꦶ (ri)

krama/ngoko

  1. (Wl) sasi Walanda sing kapisan.








Kata kunci/keywords: arti Janawari, makna Janawari, definisi Janawari, tegese Janawari, tegesipun Janawari

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.