(pênyèt)

(pênyèt)

basa JawaBesut

(pênyèt)

  1. pc dipènyèt. (gèpèng)







Kata kunci/keywords: arti (pênyèt), makna (pênyèt), definisi (pênyèt), tegese (pênyèt), tegesipun (pênyèt)

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.