(mantah-)mantah-ane

basa JawaBesut

(mantah-)mantah-ane Aksara Jawa:
Lingga: (mantah-mantah-ane)

  1. êngg pc ayake bae …







Kata kunci/keywords: arti (mantah-)mantah-ane, makna (mantah-)mantah-ane, definisi (mantah-)mantah-ane, tegese (mantah-)mantah-ane, tegesipun (mantah-)mantah-ane

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.