(kêtopros) ngêtopros

basa JawaBesut

(kêtopros) ngêtopros Aksara Jawa:

  1. êngg pc omong umuk-umukan (goroh).








Kata kunci/keywords: arti (kêtopros) ngêtopros, makna (kêtopros) ngêtopros, definisi (kêtopros) ngêtopros, tegese (kêtopros) ngêtopros, tegesipun (kêtopros) ngêtopros

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.