Basa JawaBesut

PangucapanBesut

Tembung aranBesut

ès ꦲꦺ ()ꦱ꧀ (s)

krama/ngoko

  1. (Wl) banyu kênthêl (njêndhêl).








Kata kunci/keywords: arti ès, makna ès, definisi ès, tegese ès, tegesipun ès

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.